Over COMPOD

Er gebeurt veel in het communicatievak en er zijn zoveel mooie verhalen te vertellen. Daarom lanceren SRM Opleidingen & Babbage Company een gloednieuwe podcast: COMPOD, de communicatiepodcast. Elke derde dinsdag van de maand nemen Maarten Nijboer (Directeur SRM Opleidingen) en Monique van Vliet (Managing Partner Babbage Company) je mee in de wereld van communicatie, aan de hand van een thema en met een wisselende gast!

Over Babbage Company

Babbage Company verbindt als gespecialiseerde recruitmentpartner bijna 25 jaar organisaties en marketing-, communicatie- en contentprofessionals en biedt opdrachtgevers full service diensterlening op het gebied van marketing, communicatie en content. De Redactie is onderdeel van Babbage Company. Via de Babbage Academy/De Redactie Trainingen bieden we ons netwerk ook een divers aanbod van workshops, masterclasses en (in company) trainingen. Babbage Company werkt voor opdrachtgevers in heel Nederland, zowel voor profit als non-profit (o.a. als preferred supplier van de Rijksoverheid).

Ga naar de Babbage Company

Over SRM Opleidingen

SRM is het opleidingsinstituut voor ambitieuze marketing- en communicatieprofessionals. Al ruim 60 jaar biedt SRM op elk niveau gerenommeerde opleidingen. Voor de beginner op A-niveau, de specialist op B- of C-niveau en voor de absolute strategische top op D-niveau. De meeste SRM-alumni hebben uitstekende posities binnen het bedrijfsleven, omdat ze echt meerwaarde toevoegen. Juist daarom wordt SRM gezien als de standaard voor marketing- en communicatieopleidingen.

Ga naar SRM